Blogg

Vem är mördaren i Höör?

Den 18-åriga Elin Klinteberg försvinner plötsligt den 30 mars, våren år 2021. En kort stund därefter hittar sökarna Elins kropp död. Polisen misstänker mord så snart de finner Elins kropp. Det kommer att bli en uppmärksammad händelse, både i media och bland invånarna i Höör. I det lilla samhället Höör spekulerar många kring det misstänkta mordet och det blir en lång tråd på plattformen Flashback. Mycket och många diskuteras runt och frågor som ”vem är mördaren i Höör flashback?” är en vanlig sökning på internet under denna tid i det lilla samhället.

Flashback vem är mördaren i Höör

På forumet Flashback cirkulerar det runt rykten om mordet i Höör. I tråden på hemsidan är även gärningsmannen och brottsoffrets namn tillkännagivna av okända användare på hemsidan. Den aktuella tråden diskuterar även deras koppling till varandra innan mordet. Enligt vissa av användarna på hemsidan hävdar de även att de båda känner varandra och har varit vänner ett tag.

Gärningsmannen är idag dömd

Enligt tidningar och användare på Flashback har nu gärningsmannen fått sin dom. Personen är även dömd och sitter nu frihetsberövad. Gärningsmannen ska nu avtjäna sitt straff i ett svenskt fängelse de kommande åren för mordet på Elin.