Blogg

Fördelarna med att anlita en barnvakt – Skapa balans i vardagen

Att anlita en nanny kan ha många gynnsamma effekter. I denna artikel kommer vi att utforska några av dessa effekter och hur även du kan få nytta av barnpassning!

Därför ger en nanny ger bättre balans i vardagen

En av de största effekterna med att ha en nanny är den ökade flexibiliteten i vardagen. Genom att anlita en nanny behöver du som förälder inte oroa dig över hur ert schema ska gå ihop med jobb, hämtning från förskolan och alla barnens fritidsaktiviteter. En barnvakt kan exempelvis sköta hämtningen och lämningen så att du hinner pusta ut!

Professionell barnpassning ger friheten att fokusera på allt annat som behövs göras, i kunskapen att barnen är i trygga händer. Med en nanny kan du som föräldrar uppnå en mer balanserad livsstil!

Barnvakt ger möjlighet till egentid och avkoppling

En nanny ger också möjligheten till egentid och avkoppling för föräldrarna. Att ta hand om barn utöver alla andra måsten är inte alltid lätt. Barnpassning ger dig mer utrymme i kalendern för dina egna intressen, hobbies eller bara för att koppla av och återhämta sig. Att ha en hjälpande hand i vardagen som tar hand om barnen gör därför att du som förälder även kan få mer tid att fokusera på din partner och att stärka er relation!

Trygg och rolig barnpassning i hela Sverige

Barnpassningsföretag såsom myNanny lägger stor vikt vid att erbjuda en trygg och rolig upplevelse för både barn och föräldrar. Det viktigaste är trots allt att barnpassningen inte bara är rolig för barnen, utan även att föräldrarna känner sig trygga med att överlåta ansvaret till en nanny.

Vid anställning genomgår alla barnvakter gedigna bakgrundskontroller – vilket inkluderar granskning av belastningsregister och tidigare referenser. Dessutom genomförs djupintervjuer för att säkerställa att alla barnvakter är kvalificerade för att hjälpa familjer med barnpassning. Professionella barnpassningsföretag ser även till att alla barnvakter är utbildade inom hjärt- och lungräddning för barn och certifiering i att förebygga olyckor.

Välj mellan olika upplägg för er barnvakt

Det går att få en barnvakt som är tillgänglig när du än behöver det – du kan alltså få barnpassning alla veckodagar och tider på dygnet. Professionella barnvaktsföretag erbjuder en rad olika upplägg – oavsett om det handlar om en barnvakt på heltid, deltid, eller vid behov.

Barnpassning finns dessutom tillgängligt oavsett vart du bor i Sverige, vilket innebär att du kan få en barnvakt i Linköping, Stockholm såväl som ute på landsbygden.

Prisvärd barnpassning tack vare RUT-avdraget

En stor fördel med att välja barnpassning från ett professionellt barnvaktsföretag är att du kan använda dig av RUT-avdraget. Ett professionellt barnpassningsföretag fixar dessutom RUT-avdraget åt dig, så att du kan få upp till halva priset avdraget för din barnvakt!

Dessa företag har även goda kunskaper och en bra förståelse för exakt vad det är som gäller när det kommer till exempelvis RUT-avdraget. De är experter på att hantera de ekonomiska och administrativa aspekterna på ett smidigt sätt och kan därför guida familjer genom hela processen!