Blogg

Alla hjärtans dag pyssel för barn mallar

Alla hjärtans dag är en underbar tid för att låta barnens kreativitet flöda! Men ibland är det nytta med inspiration, och därför har vi skapat en lista över Alla hjärtans dag pyssel för barn mallar! Dessa mallar är inte bara roliga, de hjälper också till att utveckla barnens finmotorik!

Top 5 Alla hjärtans dag pyssel för barn mallar

  1. Hjärtformad mobil:
  2. Kort med handavtryck
  3. Hjärtformad krans
  4. Kärleksfåglar från papperstallrikar.
  5. Alla hjärtans dag färgsidor

Oavsett om barnen gillar att klippa, klistra, måla eller vika så finns det något för alla i denna lista. Och föräldrar, oroa er inte – alla dessa mallar är fria att ladda ner och använda!

Vad du behöver och hur du gör:

Pysselmall Material Instruktioner
Hjärtformad mobil Färgpapper, tråd, lim, sax Klipp ut hjärtan i olika storlekar och färger, limma dem på tråden och voila – en vacker, hjärtformad mobil!
Kort med handavtryck Papper, färg, penna Doppa barnets hand i färg, gör ett avtryck på papperet och skapa en vackert, personligt kort.
Hjärtformad krans Kartong, ritpapper, lim, sax Klipp ut hjärtan från ritpappret, klistra fast dem på kartongen och skapa en vacker krans!
Kärleksfåglar från papperstallrikar Papperstallrikar, färg, fjädrar, lim Klipp till papperstallriken så den liknar en fågel, måla och dekorera med fjädrar för att skapa söt, kärleksfull fågeldekoration!
Alla hjärtans dag färgsidor Utskriftbara sidor, färgpennor Ladda ner de fria sidorna och låt barnets fantasi flöda genom att färglägga dem!

Kom ihåg, det viktigaste är att ha roligt! Låt barnen vara delaktiga i processen och inbjud dem att komma fram till sina egna idéer. Med dessa Alla hjärtans dag pyssel för barn mallar kommer du garanterat att ha en minnesvärd och kärleksfylld Alla hjärtans dag!